„Nu vom uita R. Moldova, care a fost afectată de întreruperile de electricitate”: Macron, alături de țara noastră, rămasă în beznă din cauza bombardamentelor rusești în Ucraina

24 noiembrie 2022, 09:22 UE 233
Președintele Franței, Emmanuel Macron.  Sursa: Replica Media

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a anunțat că Ucrainei i se va oferi și mai mult sprijin internațional pentru a rezista atacurilor rusești, dar nu va uita de R. Moldova, care este afectată de întreruperile de apă și electricitate din cauza bombardamentelor ce au loc pe teritoriul ucrainean.

„Odată cu apropierea iernii, vom mobiliza sprijin internațional pentru Ucraina pe 13 decembrie pentru a ajuta acea țară să rămână rezistentă și pentru a-și garanta accesul la energie. Nu vom uita R. Moldova, care a fost afectată și de întreruperile de apă și electricitate”, a scris Macron pe Twitter.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media