„Nu vom uita R. Moldova, care a fost afectată de întreruperile de electricitate”: Macron, alături de țara noastră, rămasă în beznă din cauza bombardamentelor rusești în Ucraina

24 noiembrie 2022, 09:22 UE 183
Președintele Franței, Emmanuel Macron.  Sursa: Replica Media

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a anunțat că Ucrainei i se va oferi și mai mult sprijin internațional pentru a rezista atacurilor rusești, dar nu va uita de R. Moldova, care este afectată de întreruperile de apă și electricitate din cauza bombardamentelor ce au loc pe teritoriul ucrainean.

„Odată cu apropierea iernii, vom mobiliza sprijin internațional pentru Ucraina pe 13 decembrie pentru a ajuta acea țară să rămână rezistentă și pentru a-și garanta accesul la energie. Nu vom uita R. Moldova, care a fost afectată și de întreruperile de apă și electricitate”, a scris Macron pe Twitter.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media