FOTO/ UPDATE/ Poliția oferă noi detalii despre tragicul accident de la Anenii Noi: Șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo

24 noiembrie 2022, 10:38 Societate 235
Accident în raionul Anenii Noi.  Sursa: Poliția Republicii Moldova/ Facebook

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață, 24 noiembrie, în localitatea Mirnoe, raionul Anenii Noi. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul și cei doi pasageri din automobil au murit pe loc din cauza traumatismelor grave.

Potrivit poliției, în urma accidentului de la Anenii Noi a decedat șoferul de 50 de ani, originar din municipiul Chișinău, dar și cei doi pasageri ai săi o femeie de 41 de ani și un bărbat de 35 de ani, ambii locuitori ai raionului Anenii Noi.

Preliminar s-a stabilit că șoferul automobilul de marca „Volvo” nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo, din această cauză a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit violent de un copac de pe marginea carosabilului.


Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media