Crimă la beție: Doi frați gemeni din Bălți, trimiși pe banca acuzaților. Au omorât în bătăi în tânăr, iar cadavrul l-au ascuns într-o clădire părăsită

5 august 2022, 20:53 Justiție 175
Procuratura Generală.  Sursa: Replica Media

Procuratura municipiului Bălți informează despre expedierea în instanța de judecată a cauzei penale privind învinuirea a doi frați gemeni, în vârstă de 30 ani, originari din capitala de nord a țării, care sunt învinuiți de omorul intenționat săvârșit asupra unei persoane, profitând de starea de neputință evidentă a victimei, comis cu o deosebită cruzime.

Mai exact, cei doi frați sunt acuzați de către procurori, în baza probelor administrate că, în noaptea de 18 mai 2022, în timp ce se aflau la domiciliul lor din municipiul Bălți, fiind împreună cu victima, care s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 28 ani și care se afla la ei în ospeție, urmare a consumului abuziv de alcool, între aceștia a apărut un conflict spontan, iar cei doi învinuiți profitând de starea de neputință evidentă a victimei, care se afla într-o stare gravă de ebrietate alcoolică, i-au aplicat în jur de 18-20 lovituri cu pumnii și picioarele în diferite regiuni ale corpului, inclusiv și în regiunea capului.

Ulterior, în timp ce victima zăcea la podea, unul dintre învinuiți s-a așezat deasupra victimei și cu ajutorul unui ștergar l-a strangulat, provocându-i asfixie mecanică, ceea ce a dus la decesul acesteia.

Cei doi frați, în scopul ascunderii omorului, au plasat trupul neînsuflețit al victimei pe o pătură, pe care l-au transportat într-o construcție părăsită din preajma unui bloc locativ din Bălți, care ulterior a doua zi a fost depistat de către localnici.

Cei doi învinuiți au fost identificați și reținuți în aceiași zi, ulterior fiind plasați în arest preventiv, unde continuă să se afla și în acest moment.

În procesul de audiere a celor doi frați, aceștia și-au recunoscut pe deplin vinovăția în săvârșirea infracțiunii incriminate.

Consumul excesiv de alcool daunează grav sănătății
Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media