Atenție, șoferi și călători! Traficul rutier pe unele străzi din capitală va fi suspendat, iar transportul public - redirecționat

5 august 2022, 21:42 Societate 210
indicatoare auto, drum.  Sursa: Replica Media

Primăria municipiului Chișinău informează că, în perioada 11 - 22 august 2022, va fi suspendat traficul rutier pe strada București, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea și pe strada Lev Tolstoi (pe o singură bandă), tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reparație a rețelelor inginerești pe str. București, 2 și Mihai Eminescu, 29.

În legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze

  • ruta nr. 17: din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.
  • ruta nr. 28: tur - din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni pe str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit; retur: din bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.
  • Ruta nr. 34: din bd. Ștefan ce Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, cu întoarcere în str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze

  • ruta nr. 23: din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi cu virare la sensul giratoriu ,,Piața Constantin Negruzzi", bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

În aceeași perioadă (11-22 august 2022), va fi suspendat traficul rutier și pe str. Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București.

De asemenea, în perioada: 08 august - 21 august a.c., va fi suspendat traficul rutier pe str. Bulgară, tronsonul cuprins între str. 31 August 1989 și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media