Sheriff Tiraspol a remizat în prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Echipele moldovenești continuă lupta și astăzi pentru un loc în turneele europene

21 iulie 2022, 10:42 Sport 66
Sheriff Tiraspol.  Sursa: marca.com

Sheriff Tiraspol a remizat 0-0 cu echipa slovenă Maribor în prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Returul se va juca pe 26 iulie, ora 20:00, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Învingătoarea dublei manșe va accede în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar echipa învinsă își va continua parcursul european în Liga Europei. În cazul în care va trece de sloveni, campioana Moldovei va juca în turul 3 preliminar cu câștigătoarea duelului HJK Helsinki (Finlanda) - Viktoria Plzeň (Cehia). Partida tur va avea loc pe stadionul Zimbru, pe 2/3 august, iar returul este programat pentru 9 august, în deplasare.

Dacă va pierde duelul cu Maribor, Sheriff va juca în turul trei preliminar al Ligii Europei, iar adversară va fi învinsa din runda 2 preliminară a Ligii Campionilor: HJK Helsinki (Finlanda) - Viktoria Plzeň (Cehia).

De asemenea, două echipe din Republica Moldova, Petrocub și Milsami vor lupta astăzi pentru un loc în turul trei preliminar al Europa Conference League. Petrocub va juca, de la ora 20:00, turul cu formaţia albaneză Laçi, pe stadionul Zimbru din Chișinău, iar Milsami va juca, de la ora 19:00, turul cu formația KuPS Kuopio, Finlanda, pe stadionul Kuopion Keskuskenttä din Kuopio.

Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media