Actorul britanic Julian Sands a dispărut în munții din California. Este căutat de aproape o săptămână

19 ianuarie 2023, 21:13 Film 354
Actorul britanic Julian Sands a dispărut în munți.  Sursa: abc7.com

Actorul britanic Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din „The Blacksmith” și „Leaving Las Vegas”, a dispărut în timp ce făcea drumeții în zona San Gabriel Ridge din sudul Californiei, anunță autoritățile, scrie ABC7.

Sands a dispărut de săptămâna trecută în zona Mt. Baldy. Familia a raportat dispariția sa vineri seara. Potrivit Departamentului șerifului din comitatul San Bernardino, vremea severă de pe munte a fost dificilă, iar resursele aeriene au fost limitate.

„Soția sa a raportat dispariția”, a declarat Gloria Huerta de la SBCSD.

„Din câte am înțeles, el a plecat cândva în acea zi pentru o drumeție și, când nu s-a mai întors, familia sa a raportat dispariția.

„Mașina lui a fost găsită în zonă, dar căutările actorului continuă”, au mai spus autoritățile.

Sâmbătă, 14 ianuarie, salvatorii au fost nevoiți să suspende căutările actorului din cauza condițiilor meteorologice de pe traseu și a riscului de avalanșe. Autoritățile locale trimit periodic elicoptere și drone în zona de căutare.

Julian Sands a apărut în peste 150 de filme și seriale. A jucat în filmul lui James Ivory, The Room with a View”, în care a jucat și Helena Bonham Carter. În plus, Sands este cunoscut pentru munca sa în filmele „Ocean's Thirteen”, „Fields of Death”, „Impromptu”, precum și în serialele TV „24 Hours”, „Dexter”, „Gotham” și altele.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media