VIDEO/ O dubiță „MeriȘor” a fost parcată de dimineață lângă secția de votare din Isacova, Orhei. Dumitru Alaiba: „Agitația electorală în ziua alegerilor nu este permisă”

11 iulie 2021, 12:24 Politică 96
Magazinul Social MeriȘor la Isacova.  Sursa: captură video

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba susține că reprezentanții Partidului Șor fac agitație electorală în ziua alegerilor în satul Isacova, Orhei. Asta după ce de dimineață, o dubiță a magazinelor sociale „Merișor” s-a parcat în fața secției de votare din localitate. Alaiba spune că acest lucru este ilegal și că va sesiza organele de drept.

„Sesizăm autoritățile despre această ilegalitate și primarul de la Șor a fost complice, le-a permis, știe foarte bine legislația. Am vorbit cu el, nu a vrut să intre în live și a fugit. Sunt agitatorii lui Șor și asta se întâmpla la Isacova. Agitația electorală în ziua alegerilor nu este permisă. Această dubiță a venit în ziua alegerilor, s-a instalat lângă secția de votare și face agitație electorală. Acest lucru o să fie sesizat și o sa insistăm ca persoanele responsabile să fie sancționate”, a declarat Alaiba.
De cealaltă parte, reprezentanții Șor resping acuzațiile. „În fapt, conform informației din Registrul de stat al persoanelor juridice, SRL ,,Magazine Sociale”, c/f 1016600031743 este o persoană juridică independentă creată în data de 10.10.2016, asociatul căreia este Vitalie Cușnir – 100%. Partidul Politic ,,ȘOR” nu are și nici nu a deținut calitatea de asociat la SRL ,,Magazine Sociale”. Având în vedere lipsa vreunei relații juridice de subordonare între Partidul Politic ,,ȘOR” și SRL ,,Magazine Sociale”, Partidului Politic ,,ȘOR” nu îi poate fi imputat controlul asupra magazinelor sociale gestionate de către SRL ,,Magazine Sociale”, atât în cadrul cât și în afara campaniei electorale”, este comentariul serviciului de presă al formațiunii.

Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media