Euro 2020. Șase suporteri francezi s-au pornit la Budapesta, dar au ajuns la Bucureşti: „Parcă suntem în filmele cu proşti”

23 iunie 2021, 08:02 Sport 433
Cei șase suporteri francezi.  Sursa: jurnalul.ro

Zilele trecute, șase suporteri francezi au urmărit partida dintre Franţa şi Ungaria la o terasă din Centrul Vechi din capitala României, după ce au ajuns au confundat Budapesta cu Bucureşti. Francezii s-au trezit pe aeroportul „Henri Coandă”, deşi intenţia lor era să ajungă pe Arena „Ferenc Puskas” din capitala Ungariei.

În cele din urmă, cei șase suporteri francezi au urmărit meciul cu Ungaria la o terasă din Centrul Vechi al Bucureștiului. Ajunşi acolo, cei șase francezi au crezut, iniţial, că suporterii Ucrainei sunt, de fapt, fani ai Ungariei.

„Am ajuns din greşeală aici. Devine tot mai clar că nu suntem unde trebuie”, au spus aceştia, potrivit Jurnalul.ro.

„Parcă suntem în filmele „Singur acasă”. „Pierdut în Bucureşti”. Încercăm să vedem unde s-a produs greşeala. La agenţia de turism sau pe aeroport. E foarte posibil să ne fi urcat, pur şi simplu în alt avion”, relatează unul dintre francezi.

Aceştia au constatat că trei dintre bilete erau pentru Budapesta, iar trei pentru Bucureşti. Confuzia ar fi fost făcută de agenţia de turism.

„Biletele le-am rezervat pe toate odată. Cum să ne dea trei aici şi trei acolo? Şi ghinionul este să ajungem toţi aici şi nu dincolo. E ca în filmele cu proşti, cu camera ascunsă […] E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Şi, sincer să fiu, pentru mine, până azi, nu era nicio diferenţă între „Bucharest” şi ”Budapest”. Trebuie să învăţăm mai multe despre Europa. Uite că apar situaţii”, au mai spus aceştia.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media