Prognoza Meteo: Vremea se încălzește ușor, iar cerul va fi predominant senin și variabil

24 septembrie 2022, 09:20 Mediu 57
Toamna în Chișinău.  Sursa: Replica Media

După o săptămână rece și cu valori termice ceva mai mici decât normalul pentru această perioadă, vremea începe să se încălzească treptat. Astăzi, pe întreg teritoriul Republicii Moldova cerul va fi predominant senin în jumătatea de sud și variabil în nord, iar maxima zilei va urca până la 18 grade cu plus.

Chiar dacă se încălzește ușor, pentru dimineața zilei de mâine, 25 septembrie rămâne în vigoare avertizarea meteo de îngheț.

În raioanele de Nord continuă să fie rece. La Edineț, Briceni sau Soroca nu se vor înregistra mai mult de 13 și, respectiv, 14 grade cu plus. Ceba mai cald la Ungheni și Orhei, +15 grade, iar în capitală, maxima va urca până la 16 grade cu plus.

Temperaturi mai plăcute la sud. La Cahul, Comrat și Ceadîr-Lunga se vor înregistra cel mult 18 grade și cerul va fi predominant senin cu mult soare.


Pentru zilele următoare, sinopticienii promit vreme bună și maxime ce vor depăși 20 de grade în toată țara.

Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media