Atenție, călători! Din 1 decembrie, ruta de troleibuz nr. 31 va fi înlocuită cu una de autobuz. Care este itinerarul stabilit

29 noiembrie 2022, 18:17 Auto 345
Autobuzul nr. 18.  Sursa: Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație/ Facebook

Ruta de troleibuz nr. 31 „or. Chișinău - or. Sîngera” va fi înlocuită în totalitate, începând cu 1 decembrie, cu ruta de autobuz nr.18 „or. Chișinău - or. Sîngera”, cu stabilirea numărului respectiv de autobuze, anunță Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație (DGTPCC).

Itinerar ruta de autobuz nr. 18

Tur: str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iu. Gagarin, şos. Munceşti, or. Sângera str. 31 August 1898, Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun”;

Retur: or. Sângera str. 31 August 1898, Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun”, şos. Munceşti, bd. Iu. Gagarin, bd. C. Negruzzi, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Ismail.

Troleibuzele care activau pe ruta nr. 31 vor completa numărul de troleibuze la rutele nr. 16 și nr. 35, unde la ora actuală fluxul de pasageri este in creștere.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media