Adresele târgurilor cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în acest weekend

23 septembrie 2022, 15:20 Societate 108
Târgul micilor producători.  Sursa: Primăria Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul 24-25 septembrie, în sectoarele capitalei se vor desfășura diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor autohtoni și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 24 septembrie 2022, va avea loc târgul „EcoLocal", cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În Scuarul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 162, va avea loc un iarmaroc de weekend cu produse agroalimentare autohtone și articole de artizanat, organizator SRL „Sweet Mary".

În Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu" va avea loc Târgul produselor apicole, organizator: SRL „Prisaca de Lux" (24-25 septembrie, a. c.).

În sectorul Botanica, pe adresele: bd. Traian, 22, str. Butucului, șos. Muncești, 170 și șos. Muncești, 600, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, în Scuarul Sarmizegetusa, se va desfășura Târgul Micilor Antreprenori, desfășurat în colaborare cu A.O. „Perspectiva".

În Parcul „Valea Trandafirilor" va avea loc Expoziția cu vânzare a lucrărilor meșterilor populari și artiștilor plastici.

În sectorul Centru, pe adresele: bd. D. Cantemir colț cu str. Ismail, 94, str. Testemițanu, 13 și str. Testemițanu, 30, va avea loc un iarmaroc cu fructe și legume cultivate de producători autohtoni.

Pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării) va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone.

În același sector, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/2, str. A. Doga, 35, str. Ceucari, 8.

De asemenea, pe str. Andrei Doga, 43/3, str. B. Voievod, 6/2 și str. A. Russo, 7/2 va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (până pe 2 octombrie, a. c.).

Pe str. Miron Costin 13/1 (lângă scuar) va avea loc un Târg de weekend al producătorilor autohtoni, organizator - AO „Perspectiva".

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media