Un angajat al Serviciului Vamal și încă o persoană - suspectați de introducerea ilegală în țară a articolelor vestimentare de peste 700.000 de lei, au fost reținuți

25 noiembrie 2022, 15:37 Justiție 106
Serviciul Vamal.  Sursa: captură video/rlive.md

O persoană suspectată de contrabandă și un angajat al Serviciului Vamal - suspectați de introducerea ilegală în țară a articolelor vestimentare de peste 700.000 lei - au fost reținuți de departamentul antifraudă și conformare al Serviciului Vamal de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Perchezițiile au avut loc joi, în municipiile Chișinău și Ungheni.Urmare a acestora, au fost ridicate dispozitive de telecomunicații și înscrisuri.

Persoanele reținute sunt în vârstă de 28 și, respectiv, 48 de ani, iar pe parcursul urmăririi penale se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Urmărirea penală continuă, pentru cercetarea tuturor aspectelor infracțiunii investigate.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media