SUA: Cel puțin zece persoane au fost ucise, iar altele cinci, rănite, în urma unui atac armat dintr-un supermarket din Virginia

23 noiembrie 2022, 10:41 SUA 140
Atac armat în SUA.  Sursa: BBC

Cel puțin zece persoane au fost omorâte, într-un atac armat care a avut loc, marți seara, 22 noiembrie, într-un magazin Walmart din Virginia, SUA, a anunțat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Chesapeake, scrie BBC.

Atacul a avut loc în jurul orei 22:12, potrivit Poliției care a precizat, de asemenea, că există mai mulți răniți în urma atacului.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție Leo Kosinski, a declarat că focurile de armă au avut loc în interiorul magazinului și că suspectul a acționat singur.


Reprezentanții supermarketului Walmart s-au declarat „șocați de acest eveniment tragic” și au anunțat că „colaborează îndeaproape cu forțele de ordine”.

Un purtător de cuvânt al Spitalului General Sentara Norfolk a precizat că cinci persoane sunt îngrijite medical în urma atacului, fiind citat de postul local de televiziune WAVY-TV.

În acest moment, nu este clar motivul atacului, iar un anunț oficial din partea autorităților nu a fost făcut.

Atacul de marți seara are loc la doar câteva zile după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-un club de noapte LGBT din statul american Colorado, ucigând cinci persoane și rănind alte 17. În 2019, un atac armat la un Walmart din orașul El Paso din Texas s-a soldat cu 23 de morți.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media