SUA: Cel puțin zece persoane au fost ucise, iar altele cinci, rănite, în urma unui atac armat dintr-un supermarket din Virginia

23 noiembrie 2022, 10:41 SUA 87
Atac armat în SUA.  Sursa: BBC

Cel puțin zece persoane au fost omorâte, într-un atac armat care a avut loc, marți seara, 22 noiembrie, într-un magazin Walmart din Virginia, SUA, a anunțat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Chesapeake, scrie BBC.

Atacul a avut loc în jurul orei 22:12, potrivit Poliției care a precizat, de asemenea, că există mai mulți răniți în urma atacului.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție Leo Kosinski, a declarat că focurile de armă au avut loc în interiorul magazinului și că suspectul a acționat singur.


Reprezentanții supermarketului Walmart s-au declarat „șocați de acest eveniment tragic” și au anunțat că „colaborează îndeaproape cu forțele de ordine”.

Un purtător de cuvânt al Spitalului General Sentara Norfolk a precizat că cinci persoane sunt îngrijite medical în urma atacului, fiind citat de postul local de televiziune WAVY-TV.

În acest moment, nu este clar motivul atacului, iar un anunț oficial din partea autorităților nu a fost făcut.

Atacul de marți seara are loc la doar câteva zile după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-un club de noapte LGBT din statul american Colorado, ucigând cinci persoane și rănind alte 17. În 2019, un atac armat la un Walmart din orașul El Paso din Texas s-a soldat cu 23 de morți.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media