O polițistă „Fulger”, mamă a trei copii, a murit într-un grav accident în Germania. Poliția Națională a transmis un mesaj de condoleanțe

24 iunie 2022, 10:43 Societate 326
Angajată „Fulger”, decedată în urma unui accident, în Germania.  Sursa: IGP

O angajată a Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”, și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație în Germania. Anunțul a fost făcut de către serviciul de presă al Inspectoratului General de Poliție (IGP), care a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și colegilor femeii.

Potrivit IGP, Ludmila Mancuș a activat în calitate de subofițer superior al Detașamentului nr.1 intervenție acțiuni speciale.

Angajata „Fulger” se afla în concediul de îngrijire al copilului și a decedat într-un grav accident rutier produs în Germania.

Ludmila avea 35 de ani și era mamă a trei copii, pe care îi creștea de una singură.

„Întreaga echipă a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe și multă putere familiei și colegilor Ludmilei. Drum lin spre cer, dragă colegă. Vei rămâne mereu în amintirea noastră!”, transmite IGP.

Potrivit publicației germane BILD, tragedia s-a produs în dimineața zilei de joi, 23 iunie, pe o stradă din orașul german Nurnberg. Femeia a fost lovită de un camion în timp ce se deplasa cu o trotinetă. A fost transportată la spital în stare gravă, însă medicii nu au putut să-i salveze viața.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media