Trageri de armă la Corjova și Varnița, stânga Nistrului: „Spun că fac antrenamente. Niciodată așa nu au mai făcut, pe un teren public”

25 decembrie 2021, 12:12 Societate 391
Regiunea transistreană.  Sursa: Zdg.md

În dimineața zilei de joi, 23 decembrie, în satul Corjova, în preajma orașului Dubăsari au răsunat împușcături timp de peste 10 min, scrie Jurnal TV. Potrivit martorilor, la capătului podului Hidrocentrala au văzut câteva mașini militare, zeci de soldați și o ambulanță. Printre aceștia erau și oameni înarmați, dar îmbrăcați în civil. La întrebarea cetățenilor care lucrează în stânga Nistrului, ce se întâmplă și dacă pot traversa podul, au fost informați de așa numiții „vameși” de la ghișeu că se fac antrenamente.

O situație similară a fost înregistrată și la Varnița. Oamenii de acolo ne-au trimis imagini de la fața locului.

„Ziua la 10.00 au blocat ieșirea din localitate si au început a împușca, ca la poligon, au zis ca fac antrenamente planificate, deși niciodată așa nu au mai făcut, pe un teren public. Au informat poliția locală și ne pare straniu că aceștia au acceptat. Noi, locuitorii din sat o oră am stat blocați în drum”, le-a scris jurnaliștilor Jurnal TV un martor de la Varnița.

Autoritățile deocamdată nu au reacționat la aceste incidente din Zona de Securitate.

VIDEO poate fi văzut AICI.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media