VIDEO/ Victorie categorică pentru Real Madrid la Tiraspol

24 noiembrie 2021, 21:00 Sport 309
Sheriff Tiraspol.  Sursa: marca.com

Real Madrid a câștigat cu scorul de 3:0 în deplasare meciul împotriva Sheriff Tiraspol cu scorul de 3:0. Golurile au fost înscrise de Alaba, Kroos și Benzema.

După un meci dominat categoric de madrileni, jucătorii Sheriff nu au mai reușit performanțele din meciurile cu Inter Milano sau Shakhtar Donețk. Primul gol al meciului a fost înscris în minutul 30 de către David Alaba, al doilea, de Toni Kroos, în minutele de prelungire ale primei reprize, iar Karim Benzema a marcat ultimul gol al meciului în minutul 56.

Spre sfârșitul meciului, jucătorul Sheriff, Adama Traoré, a pierdut cunoștința, fiind nevoie de echipa de medici pentru a-l resuscita.


În celălalt meci al grupei D, Inter Milano a învins acasă, cu scorul de 2:0 pe Shakhtar Donețk. Astfel, indiferent de rezultatul meciului dintre Shakhtar și Sheriff din 7 decembrie curent, tiraspolenii vor juca în primăvară în Europa League.

Echipa de fotbal Real Madrid a sosit la Chișinău, marți, cu o cursă charter, după care s-au deplasat la Tiraspol.

Sheriff Tiraspol a devenit, pe 25 august 2021, prima reprezentantă a Republicii Moldova care se califică în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Zagreb, 0-0, în deplasare, în manşa a doua a play-off-ului.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media