Vreme frumoasă la sfârșit de noiembrie. Prognoza meteo a sfârșitului de săptămână

26 noiembrie 2021, 07:26 Societate 61
Meteo, nori.  Sursa: Replica Media

Vești ceva mai bune de la meteorolorgi. După câteva zile mai răcoroase, de astăzi, vremea intră într-un proces de încălzire. Astfel, după o dimineață în care temperaturile au variat între -3 și -1 grade Celsius, pe parcursul zilei maxima se așteaptă să ajungă la +13 în sud.

La Edineț, Briceni și Soroca va fi cel mai frig și se așteaptă că mercurul termometrelor să ajungă la +8. Ceva mai cald în centru. La Ungheni, Călărași și Orhei +10, iar în capitală +11.

Ca de obicei, cel mai cald va fi în Sud. Dacă la Leova, Cimișlia și Ștefan Vodă maxima zilei va fi de +12, atunci la Comrat, Ceadîr-Lunga și Cahul se vor înregistra până la 13 grade.

De menționat că cerul va fi predominant senin pe întreg teritoriul Republicii Moldova, iar vântul va bate moderat, din direcție sudică, iar presiunea atmosferică va fi una normală. Pentru următoarele zile, meteorologii promit o încălzire accentuată a vremii.

Cristian
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmareste-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media