VIDEO/ Moft de oligarh la Tiraspol. Ghiciți ce este această clădire ce aparține proprietarului Sheriff, Victor Gușan

23 noiembrie 2021, 15:09 Sport 2593
Casa secretă.  Sursa: captura video

Cel mai influent, dar și temut om de la Tiraspol, oligarhul Victor Gușan deține practic toate afacerile din regiune și este cunoscut prin pasiunea pe care o are față de fotbal, deținând clubul de fotbal Sheriff Tiraspol.

Gușan a construit o adevărată corporație la Tiraspol, iar complexul sportiv al lui Sheriff este considerat unul dintre cele mai bune din regiune. Pe lângă pasiunea față de fotbal, oligarhul din Stânga Nistrului are o pasiune mai puțin cunoscută, dar pentru care, se pare că nu economisește niciun leu.

Aceasta a fost descoperită de cunoscutul jurnalist sportiv din Rusia, Nobel Arustamean. Într-o ediție specială dedicată clubului de fotbal, Arustamean a descoperit o căsuță lângă complexul sportiv, foarte bine îngrijită, cu drumuri de acces și chiar o curte cu gazon și copaci decorativi.


„Casa din spatele meu, cum credeți, ce adăpostește aceasta? Eu mult timp nu am putut crede. Asta este o hulubărie. Se pare că el (Victor Gușan n.red.) are o pasiune și iubește atât de mult aceste păsări că le construiește astfel de case”, s-a mirat jurnalistul rus.


Fost agent KGB și șef al miliției tiraspolene, Gușan a fost unul din cei care l-au arestat pe Ilie Ilașcu în 1992, iar pe internet au apărut și imagini cu participarea sa în conflictul militar de pe Nistru. În ciuda trecutului său, Gușan a reușit să clădească un adevărat imperiu în regiune, iar despre el se spune că a stabilit relații de afaceri cu toți liderii de la Chișinău și își desfășoară nestingherit afacerile.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media