Natalia Morari își cere scuze de la telespectatori și de la colegi: „Lăsați TV8 în pace. Loviți în mine”

10 septembrie 2021, 16:45 Societate 2558
Natalia Morari.  Sursa: Facebook

La două zile după ce a anunțat că are o relație cu controversatul om de afaceri Veaceslav Platon și că acesta este tatăl fiului său, jurnalista Natalia Morari a prezentat scuze telespectatorilor săi, dar și colegilor de la postul de televiziune TV8. În mesajul său, Morari a menționat că singurul lucru pe care îl regretă este că nu a făcut declarațiile la timpul potrivit.

„În primul rând vreau să îmi cer scuze de la voi, dragi telespectatori, dacă v-am dezămăgit în plan profesional. Regret asta foarte mult.

În al doilea rând - dragi colegi de la TV8, îmi pare nespus de rău pentru tot ce se întâmplă acum si pentru durerea personală pe care v-am adus-o. Nespus de rău - asta puțin spus. Sper că timpul le va aranja pe toate.

Regret un singur lucru - că nu am făcut declarația la timp și prin asta am dezămăgit pe mulți dintre voi.

Iar celor care ne vor răul într-un mod atât de demonstrativ: Lăsați TV8 în pace. Loviți în mine - dar lăsați televiziunea să-și facă treaba bine, așa cum ea a știut să facă în toți acești ani și demonstrează prin muncă zi de zi.”, a scris Morari pe pagina sa de Facebook.Amintim că miercuri, 8 septembrie 2021, cunoscuta jurnalistă și moderatoare de televiziune Natalia Morari a recunoscut că tatăl copilului său este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon și a anunțat că ia o pauză din activitatea sa și se retrage din Consiliul de Administrație a Televiziunii TV8.

Directorul executiv al Asociației ADEPT, Igor Boţan, a fost ales noul președinte al Asociației Obștești „Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, după ce Natalia Morari a anunțat că se retrage temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii TV8, urmare a dezvăluirilor făcute de jurnalistă despre tatăl fiului său.

Ulterior, TV8 a anunțat că retrage definitiv emisiunea „Politica Nataliei Morari” din grila de emisie a postului.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media