„Niciun secret nu este în siguranță”. Hackerii Anonymous anunță că au scurs pe internet 28 GB de fișiere din baza de date a Băncii Centrale a Rusiei

26 martie 2022, 16:06 IT 1878
Anonymous.  Sursa: captură video/Twitter

Grupul de hackeri Anonymous a anunțat că a spart baza de date a Băncii Centrale a Rusiei, de unde au scurs 28 GB de fișiere cu informații confidențiale pe care le-au distribuit aleatoriu pe internet. Anunțul a fost făcut de hackeri într-o adresare pentru președintele rus Vladimir Putin, publicată pe pagina lor de Twitter.

Grupul Anonymous l-a acuzat pe liderul de la Kremlin de sărăcirea propriului popor și de crime de război pe teritoriul Ucrainei.

Acum noi am distribuit mii de documente ale Băncii Centrale Ruse - contracte, corespondență, transferuri bănești, tranzacții secrete ale oligarhilor, adevăratele rapoarte economice pe care le ții departe de ochii oamenilor, tranzacții pe care le-ai semnat cu alte țări, declarații, informații de la finanțatorii tăi, înregistrările de la conferințele tale, și programele pe care le folosești”, a spus bărbatul a cărei față este acoperită cu o mască, menționând că „niciun secret nu este în siguranță”.

Potrivit BBC Russian Service, serviciul de găzduire a fișierelor are „sute de rapoarte de audit și date despre proprietarii băncilor”.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media