Alertă de pericol aerian în capitala Ucrainei. Autoritățile Kievului cer locuitorilor să se ascundă imediat în adăposturi

25 februarie 2022, 10:17 Ucraina 381
Alertă de pericol aerian.  Sursa: rbc

Administrația de stat a orașului Kiev, capitala Ucrainei, îndeamnă locuitorii să se deplaseze imediat la cele mai apropiate adăposturi, din cauza pericolului sporit al atacurilor aeriene.

Acest lucru a fost raportat în serviciul de presă al KSCA.

Pe site-ul primăriei Kievului, la ora 09:25 a apărut un anunț în care cetățenii sunt informați să caute imediat adăposturi.

La semnalul „Alertă Aeriană”, stațiile terestre „Dnipro”, „Hydropark”, „Livoberezhna”, „Darnytsia”, „Chernighivska”, „Lisova” nu vor funcționa. Nu sunt sigure pentru adăpostirea și transportul pasagerilor. Vă încurajăm să vă mutați în alte adăposturi sau stații de metrou. De asemenea, unele stații funcționează cu restricții de intrare pentru a asigura venirea treptată a oamenilor și pentru a evita aglomerația”, spun reprezentanții primăriei.

Capitala funcționează în prezent conform legii marțiale.

Urmăriți informațiile oficiale și păstrați-vă calmul, spun cei din Administrația de Stat a orașului Kiev.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media