FOTO/ AutoFest la Castel MIMI. Cele mai elegante și performante automobile exclusive pot fi admirate și astăzi

21 august 2022, 14:35 Societate 114
Autofest.  Sursa: Autoblog

Timp de două zile, în week-endul 20-21 august, AutoFest la Castel MIMI expune zeci de automobile și accesorii pentru acestea. Oamenii sunt invitați să admire automobile Retro, mașini noi, automobilele exclusive, dar și automobilele comunității de off-road.

Astăzi evenimentul începe de la orele 15, iar biletele pot fi cumpărate de pe iTicket sau direct de la recepția Castel MIMI.

Astfel, chiar la pereții castelului vor fi amplasate cele mai impresionante automobile retro din Republica Moldova. Vizitatorii nu doar le vor putea admira, dar o vor putea vota pe cea care le-a plăcut mai mult. La final, cei care au votat vor participa la o tombolă cu premii.

Totodată, câțiva importatori auto din R. Moldova au confirmat deja prezența la eveniment. Astfel veți putea vedea cele mai noi modele electrice, automobile de familie, dar și modele sport cu peste 600 de cai putere.

Tot pe teritoriul castelului este și o zonă dedicată celor mai exclusive automobile din Republica Moldova. Vorbim despre automobile unice a căror proprietari s-au lăsat convinși de a expune mașinile lor în fața vizitatorilor. Unele dintre ele nu au mai ieșit din garaje mulți ani.

Mai mult, vizitatorii vor avea ocazia să încerce automobilele comunității de off-road.

Reprezentanța Porsche Center Moldova vine cu toată forța la AutoFest. Hala mare din sticlă îi va fi dedicată doar mărcii germane, iar aici veți putea admira automobile de colecție ca – 911 GT2 RS, 911 GT3, GT3 Touring sau chiar Taycan.

Iată cum a fost prima zi de AutoFest la Castel MIMI:

FOTO: Autoblog


Diana
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media