Mongolia a acordat în premieră Republicii Moldova autorizații pentru efectuarea transportului internațional de mărfuri

5 august 2022, 20:05 Societate 197
Mongolia.  Sursa: ANTA/Facebook

Mongolia a acordat în premieră Republicii Moldova autorizații pentru efectuarea transportului internațional de mărfuri, informează Agenția Națională Transport Auto (ANTA).

Datorită multiplelor adresări și a interesului sporit al operatorilor de transport din țara noastră privind efectuarea transportului rutier internațional de mărfuri pe teritoriul Mongoliei, Agenția Națională Transport Auto, în lipsa unui acord interguvernamental, primește răspuns la solicitările de acordare a autorizațiilor pentru anul curent.

Astfel, Ministerul Dezvoltării Drumurilor și Transportului al Mongoliei își arată deschiderea și disponibilitatea pentru cooperare, oferind un contingent de 20 autorizații pentru transportul bilateral/tranzit și 10 autorizații pentru transportul de mărfuri în/din țări terțe.

Autorizațiile sunt valabile până la 31 ianuarie 2023.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media