Mongolia a acordat în premieră Republicii Moldova autorizații pentru efectuarea transportului internațional de mărfuri

5 august 2022, 20:05 Societate 197
Mongolia.  Sursa: ANTA/Facebook

Mongolia a acordat în premieră Republicii Moldova autorizații pentru efectuarea transportului internațional de mărfuri, informează Agenția Națională Transport Auto (ANTA).

Datorită multiplelor adresări și a interesului sporit al operatorilor de transport din țara noastră privind efectuarea transportului rutier internațional de mărfuri pe teritoriul Mongoliei, Agenția Națională Transport Auto, în lipsa unui acord interguvernamental, primește răspuns la solicitările de acordare a autorizațiilor pentru anul curent.

Astfel, Ministerul Dezvoltării Drumurilor și Transportului al Mongoliei își arată deschiderea și disponibilitatea pentru cooperare, oferind un contingent de 20 autorizații pentru transportul bilateral/tranzit și 10 autorizații pentru transportul de mărfuri în/din țări terțe.

Autorizațiile sunt valabile până la 31 ianuarie 2023.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media