FOTO/ Accident violent la Soroca: Două persoane au decedat, după ce motocicleta cu care se deplasau s-a lovit frontal într-un microbuz

16 august 2022, 19:00 Societate 4012
Accident la Soroca.  Sursa: IGP

Două persoane au decedat - un tânăr de 19 ani și o fată de 20 de ani, după ce motocicleta cu care se deplasau s-a izbit frontal într-un microbuz, în localitatea Visoca din raionul Soroca. După impact, conducătorul Ford-ului a părăsit locul accidentului, însă la scurt timp a fost identificat de polițiști.

Potrivit Poliției, preliminar, s-a stabilit că, motocicleta fără număr de înmatriculare, condusă de un tânăr de 19 ani, locuitor al satului Visoca, având ca pasageră o tânără de 20 de ani din satul Crișcăuți raionul Dondușeni, în timp ce se deplasa pe traseul principal din localitate s-a tamponat frontal într-un microbuz Ford.

Conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la Spitalul Raional Soroca în stare gravă, însă, din nefericire a decedat și ea.

După impact, conducătorul microbuzului a părăsit locul accidentului. La scurt timp, polițiștii din Soroca au localizat conducătorul microbuzului. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pe cazul dat urmează a fi inițiat proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media