METEO/ Vreme însorită și caldă astăzi

14 aprilie 2023, 07:22 Mediu 72
Vremea însorită aduce bucurie și energie.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi mai ridicate decât media pentru această perioadă

Astăzi, vineri, 14 aprilie, ne așteaptă o zi frumoasă de primăvară cu temperaturi peste medie. Cerul va fi senin și însorit pe tot parcursul zilei, iar temperatura maximă va ajunge la 19°C, cu 3°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Noaptea, cerul rămâne senin și temperatura scade până la 5°C, totuși cu 13°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Soarele răsare la ora 06:20 și apune la ora 19:49. Vântul va sufla dinspre ESE (est-sud-est) cu o viteză de aproximativ 4 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge pânăr la 8 metri pe secund.

Pentru mâine și poimâine se anunța un timp în general înnorat. Temperatura maximã va fi de aproximativ16 °C mâine si minima noaptea de aproximativ6 °C. Precipitațiile vor reveni sub formã de ploaie cu o intensitate de1.27 mm/orã.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media