METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

11 aprilie 2023, 07:26 Mediu 123
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi scăzute și ploi ușoare caracterizează vremea de astăzi.

Astăzi, marți, 11 aprilie, primăvara ne aduce o vreme rece și ploioasă. Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar temperaturile vor fi cu aproximativ 5°C mai scăzute decât media perioadei. Maxima zilei va atinge valoarea de 9°C, în timp ce minima nopții se va situa la 7°C.

Pe parcursul întregii zile vom avea parte de ploaie ușoară, cu o intensitate a precipitațiilor de 1.54 milimetri pe oră. Soarele răsare la ora 06:25 și apune la ora 19:45.

Vântul va sufla din direcția est-nord-est (ENE), cu o viteză medie de 5.28 metri pe secundă și rafale ajungând până la 10.16 metri pe secundă.

Mâine, vremea se menține înnorată și rece, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 12°C și minime de aproximativ 7°C. Precipitațiile vor continua sub formă de ploaie ușoară, având o intensitate redusă față de astazi - doar 0.49 milimetri pe oră.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media