METEO/ Valuri de căldură neobișnuite pentru această perioadă

2 iulie 2023, 07:14 Mediu 319
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Astăzi, Moldova se confruntă cu temperaturi extrem de ridicate, cu 6°C mai calde decât media obișnuită.

Duminică, 2 iulie, vara aduce o vreme surprinzător de caldă în Moldova. Temperatura maximă a zilei va atinge 32°C, un nivel cu 6°C mai ridicat decât temperatura medie din această perioadă. Soarele va răsări la ora 05:32 și va apune la ora 20:44.

Noaptea nu aduce mult răcorire. Temperatura minimă va fi de 19°C, cu 17°C mai cald decât media obișnuitului pentru noaptea acestui anotimp. Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, dar fără precipitații.

Vântul din sud va sufla cu o viteză medie de aproape 5 metri pe secundǎ și poate ajunge pânǎ la aproape 10 metri pe secundǎ în rafale.

Mâine, condițiile vor fi similare. Vom avea parte de încǎ o zi toridǎ, cu maxima atingându-se la aproximativ 31°C și minima nocturnǎ coborând ușor la aproximativ 19°C. Deși cerul va fi tot acoperit în proporție de 100%, vom avea parte și de precipitații sub formǎ de ploaie cu o intensitate medie de aproximativ1.26 milimetri pe orǎ.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media