METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

7 mai 2023, 07:25 Mediu 64
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi scăzute și precipitații abundente caracterizează ziua de astăzi

Duminică, 7 mai, vremea rămâne rece și ploioasă în această primăvară. Cerul va fi complet acoperit de nori, cu o acoperire de 100%. Temperatura maximă a zilei va fi de 18°C, cu 3°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de 8°C, cu 8°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Precipitațiile vor avea o intensitate de 2.66 milimetri pe oră și vor cădea sub formă de ploaie. Soarele va rămâne ascuns dupa nori pe tot parcursul zilei, apunând la ora 20:14.

Vântul va sufla dinspre est-nord-est (ENE), cu o vitezã medie de 4.58 metri pe secundã și rafale ce pot ajunge pânã la 8.82 metri pe secundã.

Mâine și poimâine vremea se menține rece și umedã, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 10°C și minime în jurul valorii de 8°C. Precipitațiile vor continua, însă cu o intensitate mai redusă.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media