DOC/ Cât a costat vizita de lucru de două zile a Maiei Sandu în Georgia

3 august 2021, 15:09 Politică 119
Maia Sandu la Batumi, alături de Salome Zourabichvili, Vladimir Zelenski și Charles Michel.  Sursa: Presedintia.md

Președinția a publicat raportul de cheltuieli pentru deplasarea de serviciu a președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, în Georgia, efectuată în perioada 19-20 iulie 2021. Șefa statului a fost însoțită de consiliera prezidențială în domeniul politicii externe, Cristina Gherasimov.

Astfel, din bugetul de stat au fost cheltuiți 23,7 mii de lei, dintre care 22 de mii de lei au costat doar biletele de avion, iar restul 1 700 au fost cheltuieli aferente, inclusiv diurna.

Amintim că, în perioada 19-20 iulie, președinta Maia Sandu a participat la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, Goergia, cu genericul „Trei state - o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”. La Batumi Maia Sandu s-a văzut Președinta Georgiei, Salome Zourabichvili, cu Președintele ucrainean Vladimir Zelenski, precum și cu Președintele Consiliului European Charles Michel.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media