Atenție, șoferi! Trafic suspendat la punctul de trecere a frontierei polono-belaruse Kukuryki – Kozłowiczy

21 februarie 2023, 10:30 Auto 1303
coadă la frontieră1.jpeg.  Sursa: Replica Media

Se va suspenda traficul la punctul de trecere a frontierei polono-belaruse Kukuryki (PL) – Kozłowiczy (BY), începând cu data de 21 februarie ora 19:00 (CET), a vehiculelor de mare tonaj antrenate în transportul internațional de mărfuri, anunță autoritățile de control la frontieră a Republicii Polone, potrivit Agenției Naționale Transport Auto (ANTA).

Restricțiile respective nu se aplică vehiculelor înmatriculate în Republica Polonă, statele membre ale Uniunii Europene și Asociației Europene de Liber Schimb (EFTA) - părți la Acordul privind Spațiul Economic European (Islanda, Liechtenstein, Norvegia) și Confederaţia Elveţiană.

Prin urmare, Agenția atenționează operatorii de transport că vehiculele înregistrate în Republica Moldova nu sunt scutite de restricțiile menționate.

Decizia respectivă rămâne în vigoare până la următoarea notificare. În cazul apariției unor informații suplimentare la subiect, vom reveni cu detalii.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media