METEO/ Lapoviță în sudul țării și temperaturi de până la -7 grade Celsius, pe timp de noapte. Recomandările sinopticienilor

13 ianuarie 2023, 10:15 Mediu 97
Peisaj de iarnă, Chișinău.  Sursa: Replica Media
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru astăzi, 13 ianuarie, precipitații în fază mixtă în prima parte a nopții, predominant în jumătatea de sud a țării. Izolat se va forma ceață slabă, polei slab, pe drumuri ghețuș. Ziua se prevede vreme fără precipitații esențiale. Vântul va sufla din sud-est slab la moderat. Temperatura minimă a aerului noaptea va fi cuprinsă între -2..-7ºC. Temperatura maxima a zilei va crește până la -2..+3ºC.

La nord, pe timp de zi maximele se vor situa între +3 și 0 grade Celsius, iar valorile nocturne vor indica -7 și -4 grade.

La centru, ziua se vor înregistra -2 și +1 grade, iar la noapte temperatura va scădea până la -6 și -3 grade Celsius.

La sud, ziua, temperatura va oscila între -1 și +2 grade, iar la noapte mercurul din termometre va indica -5 și -2 grade.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media