Purtătoarea de cuvânt a Nataliei Gavrilița și-a depus cererea de demisie

9 ianuarie 2023, 15:22 Societate 212
Guvernul RM.  Sursa: Replica Media

Purtătoarea de cuvânt a prim-ministrei Anastasia Taburceanu și-a depus cererea de demisie, a anunțat șefa Executivului, Natalia Gavrilița, în cadrul conferinței de presă.

„Anastasia Taburceanu a depus cererea de demisie din motive personale”, a declarat Natalia Gavrilița.

Amintim că Marcel Spatari a demisionat astăzi, 9 ianuarie, din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale (MPPS), din „motive strict personale”, iar învestit în această funcție a fost Alexei Buzu, specialist în managementul politicilor publice.

Anastasia Taburceanu a fost numită, la 10 august 2021, în funcția de purtătoare de cuvânt a prim-ministrei Natalia Gavrilița. Aceasta are o experiență de peste 10 ani în comunicare și relații cu mass-media.

A activat în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, USAID Moldova și proiecte europene. Anastasia Taburceanu are studii de licență în Științe ale Comunicării, studii de masterat în comunicare publică și filosofie, antropologie și management cultural.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media