Când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Saudiții au rezolvat problema stranierilor

8 ianuarie 2023, 12:34 Sport 90
Cristiano Ronaldo.  Sursa: Eurosport
Superstarul Cristiano Ronaldo va debuta în campionatul Arabiei Saudite duminică, 22 ianuarie, a anunţat Eurosport, conform unei surse apropiate de clubul Al-Nassr.

Ronaldo, care pe 5 februarie va împlini 38 de ani, va putea fi folosit de noul său club după ce acesta a reziliat contractul camerunezului Vincent Aboubakar pentru a respecta numărul maxim de opt jucători străini fixat de federaţia saudită.

El va fi deci disponibil pentru a juca primul meci la noua sa echipă pe 22 ianuarie, pe teren propriu, împotriva lui Ettifaq. Până atunci, el trebuie să ispăşească o suspendare de două meciuri impusă în luna noiembrie când mai juca la formaţia engleză Manchester United. "Al Nassr a reziliat contractul lui Vincent Aboubakar de comun acord şi a primit toate compensaţiile financiare la care avea dreptul", a indicat o sursă apropiată de clubul saudit.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media