METEO/ Vreme înnorată astăzi în Moldova

3 mai 2023, 07:12 Mediu 92
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi mai ridicate decât media sezonului, dar cerul va fi acoperit de nori

Astăzi, miercuri, 3 mai, vremea în Moldova va fi caracterizată printr-un cer complet acoperit de nori. Cu toate acestea, temperaturile vor fi ușor peste mediile obișnuite pentru această perioadă a primăverii.

Maxima zilei va atinge 20°C, cu 0°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, minima va coborî la 6°C, cu 11°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Condițiile meteo vor rămâne înnorate atât pe timpul zilei cât și al nopții.

Fără precipitații sunt prognozate pentru ziua de astăzi. Soarele va răsări la ora 05:52 și apune la ora 20:10. Vântul va sufla dinspre sud-sud-est (SSE), cu o viteză medie de 4.62 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge până la 10.18 metri pe secundă.

Pentru zilele urmatoare, joi și vineri, se anunța tot un cer înnorat cu temperaturi maxime în jurul valorii de 16.8°C și minime de 7.9°C, iar precipitațiile vor reveni sub formă de ploaie ușoară.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media