Ședința Cabinetului de miniștri se va desfășura miercuri, la Ungheni

17 octombrie 2022, 15:29 Societate 97
ședința Guvernului, Guvernul Republicii Moldova, prim-ministra Natalia Gavrilița și cabinetul de miniștri.  Sursa: Replica Media

Ședința Cabinetului de miniștri se va desfășura miercuri, 19 octombrie, în orașul Ungheni. Pe ordinea de zi sunt incluse 13 subiecte, inclusiv decizii pentru locuitorii din centrul Republicii Moldova.

Miniștrii vor aproba proiectul privind inițierea negocierilor asupra proiectului Acordului de împrumut dintre Republica Moldova şi Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în vederea realizării proiectului „Deșeuri solide în Republica Moldova”, în sumă de 25 milioane de euro, și acordarea împuternicirilor pentru negocierea acestuia.

Pe ordinea de zi este inclus și proiectul cu privire la aprobarea semnării Acordului de facilitate de credit dintre Republica Moldova și Agenția Franceză pentru Dezvoltare în sumă de 60 milioane de euro.

Totodată, va fi aprobat și proiectul privind inițierea negocierilor și aprobarea semnării Acordului adițional, încheiat prin schimb de note, la Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Asociația Universităților Parțial sau Integral de Limbă Franceză – Universitatea Rețelelor de Expresie Franceză relativ la Filiala Biroului Europa Centrală și Orientală a Asociației Universităților Parțial sau Integral de Limbă Franceză – Universitatea Rețelelor de Expresie Franceză, semnat la Hanoi la 13 noiembrie 1997.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media