VIDEO/ O adolescentă a fost aproape să ajungă sub roțile unui automobil, după ce a fost lovită cu piciorul în abdomen de către un băiat

5 septembrie 2022, 12:47 Societate 3121
Tânără lovită cu piciorul în abdomen pe o stradă din Chișinău.  Sursa: captură video/ Facebook/ Aurica Baltag

O adolescentă a fost la un pas de a ajunge sub roțile unui automobil, după ce a fost lovită de un băiat cu piciorul, în preajma carosabilului, iar aceasta a căzut și s-a lovit de o mașină. Incidentul a avut loc vineri, 2 septembrie, pe strada Alba Iulia, intersecție cu strada Onisifor Ghibu din capitală, iar imaginile au fost surpinse de camera de bord a unui automobil care se afla în preajmă.

Din imaginile surprinse de camera de bord se observă cum un tânăr lovește o fată. Inițial, a avut loc prima lovitură cu piciorul, iar tânăra de pe trouar a ajuns pe carosabil, iar la a doua lovitură cu piciorul în zona abdomenului, impactul a fost mai puternic, iar tânăra a căzut și s-a lovit de automobilul al cărei cameră de bord a surprins incidentul.

Potrivit autoarei postării, tânăra a reușit să se ridice, dar nu se cunosc consecințele.

„Vineri, pe data de 2 septembrie, pe strada Alba Iulia intersecție Ghibu, un grup de tineri se „jucau” până fata a căzut fix lângă roata mașinii noastre. Viteza era foarte mică, abia de se schimbase culoarea semaforului, fata s-a ridicat, cu ce sechele a rămas nu cunoaștem. Poate reușesc părinții să îi recunoască și să le mai explice că uneori e de ajuns o secundă să omori sau să mori. Fetele se văd destul de puțin, e filmat cu camera de bord, dar o mamă își cunoaște copilul din o mie, uneori nici nu intuim ce fac ei pe parcursul zilei”, a scris internauta pe pagina sa de Facebook.

Replica Media a solicitat o reacție din partea Direcției de Poliție a municipiului Chișinău pe marginea acestui caz, iar imediat ce o vom avea, o vom publica.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media