Activa în calitate de curier pe Telegram: Un tânăr, plasat în arest pentru 30 de zile, după ce asupra acestuia au fost depistate substanțe narcotice

3 februarie 2023, 16:37 Justiție 434
Activa în calitate de curier pe Telegram.  Sursa: politia.md

Un tânăr de 19 ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile, după ce asupra acestuia polițiștii capitalei au depistat substanțe narcotice de tip hașiș.

Tânărul a fost oprit de oamenii legii în stradă, acesta având un comportament suspect, specific consumatorilor de droguri.

În cadrul documentării, bănuitul a predat benevol 13 pachețele în care se aflau substanțe narcotice de tip hașiș pe care urma să le plaseze în ascunzișuri în sectorul Botanica al capitalei.

La domiciliul acestuia, polițiștii au depistat aproximativ 140 gr de hașiș.

Tânărul activa în calitate de curier pe Telegram. Profitul pe care avea să-l obțină din vânzarea drogurilor este de aproximativ 15.000 de lei.

În funcție de rezultatele expertizei acesta va fi pedepsit conform legislației penale.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media