Peste 129 tone de material antiderapant și 15 tone de sare, împrăștiate noaptea trecută pe străzile din Chișinău

7 decembrie 2022, 10:01 Auto 238
Material antiderapant pe străzi.  Sursa: chisinau.md

În procesul tehnologic, pe parcursul nopții 6-7 decembrie, au fost antrenate echipe ale Î.M. Regia „Exdrupo”, cu 15 unități de tehnică specializată, inclusiv 10 utilaje cu sărărițe, care au împrăștiat 129,3 tone de material antiderapant și 15,5 tone de sare, pe drumurile publice, pe străzile secundare și pe accesele către suburbii.

În același timp, angajații Regiei locativ-comunale au intervenit pe trotuare și în curțile de bloc, pentru împrăștierea antiderapantului. În activități au fost antrenați 46 de muncitori și 29 de unități de tehnică specializată, fiind presărate 74 de tone de material antiderapant.

Și la această oră sunt efectuate verificări, pentru ca trotuarele, carosabilul, căile de acces și în curțile de blocuri să fie practicabile.

Circulația rutieră este asigurată pe toate străzile din oraș.

În contextul avertizărilor meteo de persistență a ghețușului, cetățenii sunt îndemnați să fie prudenți la drum, în special persoanele vârstnice și să evite ieșirile în oraș, decât pentru stricta necesitate.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii pot contacta Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media