Rusia: Atac armat la un centru multifuncțional din Moscova. Doi morți și trei răni, printre care și o fetiță de 10 ani

7 decembrie 2021, 15:06 Rusia 284
Atac armat, Moscova.  Sursa: Life Shot/Telegram

Un bărbat a deschis focul marți, 7 decembrie, într-un centru multifuncțional din Moscova, capitala Federației Ruse. În urma atacului, doi oameni au murit, iar alții trei au fost răniți, printre care și o fetiță de 10 ani. Preliminar, se crede că atacatorul a refuzat să se conformeze cerințelor de a purta masca de protecție și a început să tragă când agentul de pază a încercat să-l scoată afară din clădire.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunțat că două persoane au fost ucise. Este vorba despre un angajat al MFC și un agent de securitate, relatează RBC, citând o sursă de la Direcția Principală a Ministerului Afacerilor Interne din Moscova.


Încă trei persoane au fost rănite.

Canalele de Telegram BAZA, Life Shot, scriu că printre victime se află și o fetiță de 10 ani.Atacatorul a fost reținut.

O sursă a agenției de presă Interfax a declarat că acesta este un locuitor al Moscovei, în vârstă de 45 de ani.

„Potrivit informațiilor preliminare, un bărbat a intrat în clădirea centrului multifuncțional și a refuzat să-și pună masca de protecție. Apoi gardianul a încercat să-l escorteze afară, după caare bărbatul a scos un pistol și a început să tragă”, spune sursa.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media