UPDATE/ Serviciile Facebook, Messenger, WhatsApp și Instagram au revenit la normal

4 octombrie 2021, 19:17 Tehnologie 368
Social Media.  Sursa: Getty Images

UPDATE 00:53. După mai multe de ore de indisponibilitate, serviciile Facebook, Messenger, WhatsApp și Instagram au revenit la normal.

Cele mai populare aplicații de socializare din întreaga lume, Facebook, Instagram și WhatsApp, nu funcționează luni seară, 4 octombrie, informează Daily Mail. Conform Downdetector, toate aceste servicii primesc rapoarte din toată lumea că nu sunt funcționale, ceea ce sugerează că este vorba despre o problemă gravă.

Raportări de nefuncționare vin atât din America de Nord și de Sud, cât și din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

Facebook a picat în Republica Moldova, luni după amiază, în jurul orei 18.30.

Harta raportărilor arată că cele mai multe vin din Europa, dar asta poate fi și pentru că pe alte meridiane este fie dimineața devreme, fie seara târziu, iar numărul utilizatorilor activi este mai mic.

La scurt timp după ce a apărut primul raport privind faptul că Facebook a picat, hashtagul #facebookdown era în tendințe pe Twitter, utilizatorii din întreaga lume raportând probleme legate de nefuncționarea popularei rețele de socializare.

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media