Alegeri pentru Primăria Bălți: Deși candidează din partea blocului, Alexandr Nesterovschi anunță că a adunat peste 10.000 de semnături în susținerea sa

5 octombrie 2021, 08:00 Politică 214
Alexandr Nesterovschi.jpg.  Sursa: Replica Media
Candidatul socialiștilor și comuniștilor la fotoliul de primar de Bălți Alexandr Nesterovschi se laudă că a adunat deja peste 10 mii de semnături ale locuitorilor, deși nu era obligat să o facă. Chiar și așa, Nesterovschi încă nu și-a înregistrat oficial candidatura pentru că așteaptă decizia finală a superiorilor săi de la Chișinău, transmite NordNews.

„Eu nu am avut nevoie de semnături pentru a candida. Eu candidez din partea blocului sau a partidului. Adică, aceste semnături sunt mai mult o susținere politică și încredere în victoria noastră. Echipa noastră crede într-o victorie din primul tur” a declarat Nesterovschi.

sursa video: NordNews

Amintim că, Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit data alegerilor locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți, după ce recent, fostul primar, Renato Usatîi, și-a dat demisia. Astfel, scrutinul va avea loc la 21 noiembrie 2021.

Până acum, intenția de a intra în cursa pentru alegerile locale de la Bălți și-au anunțat Boris Marcoci din partea PAS, Arina Spătaru - candidat independent și Alexandru Nesterovski din partea BCS.

În prezent, interimatul funcției de primar al municipiul Bălți îl exercită Nicolai Grigorișin, care a ocupat funcția de primar în perioada 2018 - 2019.
Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media