Naționala Moldovei va debuta la Campionatul European la fotbal pe plajă din Portugalia. Programul meciurilor

7 septembrie 2021, 12:51 Sport 113
Naționala Moldovei debutează mâine la Campionatul European la fotbal pe plajă.  Sursa: fmf.md

În perioada 8-12 septembrie, la Figueira da Foz, Portugalia, se va desfășura turneul final al Campionatului European la fotbal pe plajă - Euro Beach Soccer League. La competiție va participa și Naționala Moldovei, care va evolua în Divizia B alături de alte 7 formații. Pentru a se califica în elita fotbalului pe plajă european, Moldova trebuie să câștige turneul din Portugalia.

Reprezentativa Moldovei face parte din grupa a 2-a, alături de Estonia, Cehia și Suedia. Pe două din aceste echipe, Naționala noastră le-a învins la turneul din luna august, desfășurat la Chișinău. Pe estonieni i-am bătut chiar în finala etapei preliminare a Europeanului, 4-1, iar pe cehi, cu 5-2 în semifinale.

Programul meciurilor Naționalei Moldovei:

9 septembrie. Suedia - MOLDOVA. Ora 11.15

10 septembrie. MOLDOVA - Cehia. Ora 11.15

11 septembrie. MOLDOVA - Estonia. Ora 11.15

Pentru a se califica în semifinale, echipa noastră trebuie să se claseze pe unul din primele 2 locuri din grupă. Semifinalele și finala se vor disputa în aceeași zi, pe 12 septembrie.

Anul acesta, în premieră, Naționala Moldovei a devenit campioana Diviziei B a turneului preliminar Euro Beach Soccer League. Competiția s-a desfășurat în luna august curent pe Arena de plajă din parcul La Izvor al capitalei.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media