VIDEO/ Oscar 2022. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta a glumit pe seama soției sale, Jada Pinkett Smith

28 martie 2022, 10:24 Film 465
Momentul în care Will Smith îl lovește pe Chris Rock.  Sursa: Myung Chun / Los Angeles Times

Incident violent la Gala Premiilor Orscar 2022, care i-a lăsat cu gura căscată pe toţi. Actorul Will Smith l-a pălmuit pe actorul Chris Rock pentru o glumă pe seama soţiei sale, Jada Pinkett Smith.

Actorul Chris Rock a urcat pe scenă să prezinte premiul pentru cel mai bun lungmetraj documentar. Acesta a făcut mai multe glume la adresa celor aflaţi în public. O glumă nesărată la adresa soţiei lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, a făcut ca lucrurile să ia o întorsătură total neaşteptată.

Uitându-se către Will Smith şi soţia sa, care în prezent suferă de alopecia, o afecţiune care cauzează căderea părului, acesta a spus că aşteaptă cu nerăbdare G.I Jane 2. Jada a fost vizibil afectată de gluma lui Rock.

Filmul „G.I. Jane” este un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Will Smith a urcat imediat pe scenă şi l-a lovit peste față pe Rock, spunându-i să nu îi mai rostescă numele soţiei sale.

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce a fost diagnosticată cu alopecia. Rock a avut un mic moment de uimire, neaşteptându-se la o asemenea reacţie din partea lui Will Smith, dar a continuat să ofere premiul pentru cel mai bun documentar (Questlove).

Will Smith a fost desemnat în acest an cel mai bun actor în rol principal datorită evoluţiei sale din filmul „King Richard”, îl care îl interpretează pe Richard Williams, tatăl şi antrenorul jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams.

Înainte de a-și încheia discursul său după ce a luat premiul, Smith a dat câteva explicații, și-a cerut scuze de academia de fil și de la colegii săi nominalizați.

„Richard Williams a fost un apărător feroce al familiei sale”, a spus Smith, făcând aluzie aparent la altercație.

Vedeți aici Lista completă a câștigătorilor Oscar 2022.

Nu este pentru prima dată când Chris Rock face glume pe seama lui Jada Pinkett-Smith la Premiile Oscar. În 2016, ultima dată când Rock a fost gazdă, actorul american a spus: „Boicotarea premiilor Oscar de către Jada Pinkett-Smith e ca şi cum eu aş boicota chiloţii lui Rihanna - n-am fost invitat!”

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media