FMF a pus în vânzare biletele pentru meciul Moldova - Kazahstan. Fanii au la dispoziție și bilete gratuite

21 martie 2022, 16:12 Sport 506
Naționala Moldovei la fotbal.  Sursa: fmf.md

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat startul procesului de vânzare a biletelor pentru meciul Moldova - Kazahstan, din play-out-ul Ligii Națiunilor. Partida este programată pentru 24 martie pe stadionul Zimbru din Capitală cu începere de la ora 19:00.

Biletele pot fi procurate doar online pe site-ul tickets.fmf.md.

Special pentru acest meci, accesul în tribunele B și D ale stadionului Zimbru va fi gratuit pentru toți. Pentru a avea acces gratuit pe stadion, este necesar de rezervat un bilet pe site-ul BILETE.FMF.MD. Acces vor avea doar suporterii cu bilete.

Totodată, în tribuna C sunt disponibile bilete la prețul standard - 200 lei.

Naționala care va învinge, își va continua evoluția în Liga C, din cadrul Ligii Națiunilor UEFA, iar selecționata care va pierde, va retrograda în Liga D.

Partida retur cu naționala Kazahstanului este programată pe 29 martie, ora 17:00, pe Astana Arena din orașul Nur-Sultan.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media