VIDEO/ „Eu sunt Ucraina”. Nastya Kamenskih a lansat o piesă despre teroarea războiului: „Voi îndura toată durerea, te voi proteja de gloanțele care țintesc de peste tot, pentru că eu sunt puternică”

17 martie 2022, 12:29 Muzică 342
Eu sunt Ucraina.  Sursa: stars.segodnya.ua

Cântăreața ucraineană Nastya Kamenskih a lansat o nouă piesă dedicată țării sale în timpul războiului, țara care „este puternică” în continuare pentru cetățenii săi și rezistă invaziei Rusiei. Videoclipul piesei este însoțit de fragmente ale acestor peste 20 de zile de război, care arată bombardamentele, distrugerile și pierderile omenești suferite de Ucraina în această luptă.


Războiul din Ucraina durează deja de mai bine de trei săptămâni. Este a 22-a zi a invaziei rusești din Ucraina, iar din orașul port Mariupol de la sud, țintit fără încetare de bombardamentele rusești în ultimele două săptămâni, este estimat că peste 30.000 de oameni au fugit deja.

Urmăriți LIVE TEXTUL REPLICA MEDIA despre evenimentele din Ucraina din zilele anterioare 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie, 27 februarie, 28 februarie, 1 martie, 2 martie, 3 martie, 4 martie, 5 martie, 6 martie, 7 martie, 8 martie, 9 martie, 10 martie, 11 martie, 12 martie, 13 martie, 14 martie și 15 martie.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media