La Parada Militară cu ocazia a 30 de ani de la Independență vor avea acces doar persoanele vaccinate contra COVID-19

23 august 2021, 16:55 Societate 221
Parada Militară la Chișinău.  Sursa: army.md

La Parada Militară cu ocazia a 30 de ani de la Independența Republicii Moldova vor putea avea acces doar persoanele vaccinate contra COVID-19. Anunțul a fost făcut astăzi, 23 august, de ministra Sănătății, Ala Nemerenco, în cadrul unui briefing de presă, susținut după ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică (CNESP).

„Organziarea Paradei Militare se va desfășura cu condiția ca toți participanții din cadrul formațiunilor implicate în paradă vor fi vaccinați împotriva COVID-19, iar conducătorii autorităților participante vor asigura acest lucru; limitarea numărului de invitați, iar pe tribuna spațiilor pentru oaspeții de onoare să fie respectate în mod obligator măsurile de protecție anti-COVID, înclusiv păstrarea distanței de un metru, purtarea măștii, participanții să fie vaccinați. Se recomandă organizarea tuturor manifestărilor cultural-artistice și festive în toate localitățile, cu un program scurt, nu mai târziu de orele 17:00, cu respectarea măsurilor anti-COVID de către publicul spectator, chiar dacă este în aer liber”, a declarat Ala Nemerenco.

Astăzi, 23 august, a avut loc ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică (CNESP) în care s-a mai luat decizia ca din 1 septembrie, procesul educațional se va desfășura cu prezența fizică.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media