FOTO/ Un soldat rus dezvăluie că este nevoit să mănânce carne de câine din cauza lipsei de produse alimentare: „Azi am mâncat un Yorkshire Terrier”

31 mai 2022, 13:02 Ucraina 198
Câine de rasă Yorkshire Terrier.  Sursa: highlandcanine.com

Soldații ruși sunt nevoiți să mănânce carne de câine din cauza lipsei de aprovizionare cu produse a armatei, potrivit unei conversații făcute publice pe Telegram de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

„Din cauza unor probleme de aprovizionare, ocupanții ruși au început să mănânce din nou câini. Acest lucru este dovedit prin intermediul corespondenței invadatorului rus, care a fost interceptată de Statul Major. Potrivit invadatorului, nu au mâncare, pentru că nu există logistică în armată, iar mâncarea pur și simplu nu poate fi livrată”, se spune în mesaj.

Potrivit discuției, realitatea este în contrast cu ceea ce le spun oamenilor în mass-media rusă.

La observația prietenului că în mass-media rusă arată că rușii „ desenează doar victorii”, soldatul rus răspunde pur și simplu: „Lasă-i să vină aici și să deseneze”.Amintim că regiunea Herson ocupată de ruși a trecut la ora Moscovei, a declarat pentru RIA Novosti, Kirill Stremousov, așa-zisul adjunct al șefului al autointitulatei „administrații militaro-civile” a regiunii.

La 25 mai, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un Decret prin care permite obținerea cetățeniei ruse de către locuitorii din regiunile Herson și Zaporojie din Ucraina ocupate de ruși prin procedură simplificată, iar potrivit BBC, anterior, „noile autorități de acolo” și-au anunțat intenția de a se alipi Rusiei.

La 23 mai, noile autorități pro-ruse din regiunea ucraineană Herson, cucerită de Moscova, au făcut moneda rusă, rubla, moneda oficială alături de hrivna ucraineană.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media