Prim-ministra Natalia Gavrilița participă la Summitul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est din Grecia

10 iunie 2022, 12:16 Politică 338
Natalia Gavrilița, 1 iunie 2022.  Sursa: Captură video/privesc.eu

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, pleacă astăzi, 10 iunie, la Salonic, Grecia, unde va participa la Summitul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP). Șefi de stat și de Guvern din 13 țări se vor reuni cu scopul de a identifica noi modalități de colaborare în sud-estul Europei și soluții viabile pentru depășirea crizelor declanșate la nivel global.

Natalia Garvilița, în cadrul Summitului, va aduce în atenția liderilor internaționali provocările cu care se confruntă R. Moldova, dar și evoluțiile în realizarea parcursului european al Republicii Moldova.

Premierii Republicii Moldova, Natalia Gavriliță, și al României, Nicolae Ciucă, au avut o întâlnire bilaterală, astăzi, 10 iunie, la București, la primele ore ale dimineții, unde au convenit statutul planului de contingență cu privire la deblocarea situației de la frontierele moldo-române.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media