FOTO/ Un copac a distrus o mașină și a zgâriat altele două, după ce s-a prăbușit pe o stradă din capitală

21 mai 2022, 16:53 Societate 89
Mașină distrusă de un copac.  Sursa: facebook.com/vteme.chisinau

Un copac s-a prăbușit în această după amiază pe strada Dosoftei din capitală. Copacul a avariat grav un automobil și a zgâriat alte două mașini parcate în apropiere. De asemenea, acesta a deteriorat și niște fire electrice.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru Replica Media că oamenii legii au fost sesizați despre caz în jurul orei 14:15.

Echipajul poliției care s-a deplasat la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor a stabilit și constatat că un automobil marca BMW a fost deteriorat, iar altele două au fost zgâriate, însă nimeni nu a avut de pătimit.

Totodată la fața locului au venit și angajații Agenției municipale Spații Verzi și reprezentanți ai regiei transport. În prezent, se lucrează la deblocarea drumului.

Martorii au publicat fotografii de la fața locului:


Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media